Sverigeidioterna.

Det bästa med bloggvärlden är att man är fri att lufta sina idéer om sådant man gillar och sådant man tycker mindre om. Och överhuvudtaget är vi ju fria att göra detsamma i vårt land. Det är en lyx som är få förunnat i övriga världen.

Men om man säger vad man tycker och är en offentlig person, eller ett politiskt parti, blir det lite mer komplicerat. Och ännu mer komplicerat blir det om man är ett politiskt parti som har en stor jävla lupp fastlimmad på arslet.

Sverigedemokraterna håvar in PR-poäng och lyckas i tider av lågkonjunktur och stigande arbetslöshet locka till sig människor utan framtid eller drömmar. Men det är inte människornas fel. Det är bara så. Historien kryllar dessutom av liknande exempel.

Härom kvällen kunde vi se en av SD’s medlemmar stå och försöka försvara de smyginspelade ljudupptagningar som gjorts i samband med ett möte, där en diskussion om huruvida invandrare från Afghanistan skulle sättas i karantän pga tusentals bakterier de bär på. Diskussionen var riktigt otrevlig att höra och försöket till försvar efteråt var lika IQ-befriat och trovärdigt som själva partiet.

Det är något jävligt otrevligt med hela deras framtoning. Medlemmarna i sig ser också jävligt otrevliga ut. Flackande blickar, simmiga ögon och allmänt nervöst beteende. Som om de samtidigt försöker övertyga sig själva om att de tillhör de goda. Men man kan se trådarna som är fästa i deras sålda själar. Och ovanför sitter Den Onde och kontrollerar deras rörelser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: