Twitter blir Svensk Damtidnings död.

Bäva månde hyenorna på landets skvallerblaskor. För snart kommer ärlighetens vågor att skölja bort den skit på våra sulor de utgör. Det fanns en tid då folk var svältfödda på nyheter och ännu mer på skvaller. Så kom internet, och fler kunde läsa mer om fler och skvallerpressen fick ett jävla uppsving.

Men vad håller på att hända nu? Jo, så kallade kändisar, du, jag och vem fan som helst, kan rapportera fritt ur hjärtat om vad som händer just nu och vad vi tänker på just nu. Och tittar man igenom det flöde, som du vid det här laget kanske står upp över öronen i, märker du att ironin håller på att försvinna. Det pågår ett bad därute. Ett renande bad, där ärlighet och äkthet ligger kvar och glimrar i vaskpannan, medan yta och fabricering får sjunka till botten tillsammans med hyenornas stinkande kadaver.

Vi väljer att vårda våra personliga varumärken och låter vem som helst ta del av dem, och bekräfta dem. Vi har insett att den sanna bilden av oss själva lockar till mer intressant läsning framför den botoxkrackelerade fasad vi tidigare byggde vår verklighet kring. Och om vi nu bjuds in till människors verkligheten, kan man undra hur någon kan vara intresserad av den påhittade versionen.

There will be a change.

Annonser

Ett svar to “Twitter blir Svensk Damtidnings död.”

  1. Lotta Says:

    Ditt nya du är vassare än någonsin! Du är grym!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: